Yükleniyor...

KVKK Bilgilendirme

KVKK Bilgilendirme detayına buradan ulaşabilirsiniz.

Gizlilik/Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza Beyanı

Gizliliğiniz Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. için önemlidir. Bu nedenle, topladığımız, kullandığımız, açıkladığımız, işlediğimiz, patlaştığımız/aktardığımız ve sakladığımız bilgilerinize ilişkin bir Gizlilik Politikası oluşturulmuştur.


Kişisel Bilgi Toplama ve Kullanma

Kişisel veri, Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Kişisel bilgi, bir kişiyi tanımlamak veya onunla iletişim kurmak için kullanılabilecektir.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’ye ait www.kurtuluskuruyemis.com.tr internet sitesi ve Kurtuluş Kuruyemiş mobil uygulaması; genel ve özel kampanya, promosyon, indirim, tanıtım ve benzeri olanaklar da sunan online alışveriş web hizmetidir. (Bundan böyle “Kurtuluş Kuruyemiş” olarak anılacaktır).

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. ile iletişim halindeyken kişisel bilgilerinizi vermeniz istenebilir. Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., bu kişisel bilgileri işbu Gizlilik Politikası'na uygun olarak kullanabilir. Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., ürünlerini, hizmetlerini, içeriğini ve reklamlarını hazırlamak ve geliştirmek için bu bilgileri diğer bilgilerle birleştirebilecektir.

Web sitemize girdiğiniz veya başka bir şekilde web sitemize verdiğiniz bilgiler (Kredi kartı bilgileriniz hariç olmak üzere) saklanmaktadır. Örneğin, bir sipariş verdiğinizde, bize kayıt olduğunuzda, bize e-posta gönderdiğinizde veya bizi aradığınızda, bir çekilişe katıldığınızda, bir kulübe veya hediye kayıtları gibi bir servise yazıldığınızda verdiğiniz bilgiler toplanmaktadır.

Bu bilgiler aşağıdakileri (bunlar ile sınırlı olmamak üzere) içerebilir:

Ad, soyad

Posta adresi

E-posta adresi

Telefon numarası

TC kimlik numarası

Alışveriş bilgisi

Cep telefon numaraları

Doğum tarihi

Yaşadığı şehir

Cinsiyet vb

Bu bilgiler ayrıca, örneğin siparişin teslim edileceği kişinin adı ve adresi gibi, diğer insanlar hakkında verdiğiniz bilgileri de içerebilmektedir.

Sizden e-posta yoluyla şifre, kullanıcı adı, kredi kartı bilgileri veya diğer kişisel bilgileri asla talep edilmemektedir. "Phishing" adı verilen bu uygulama, kişisel bilgilerinizi çalmaya yönelik bir düzmecedir. Bizden gelmiş gibi görünen, ancak kişisel bilgilerinizi talep eden bir mesaj aldığınızda, yanıt vermemelisiniz


Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza Beyanınız

Yukarıda belirtilen kişisel bilgileriniz ve elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgileriniz, kişisel olmayan bilgileriniz, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından mal ve hizmetlerini tanıtmak, üyelerini tanımak ve iletişimini arttırmak, imajını arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanılmak üzere toplanmasına, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmesine, sayılan amaçlarla Kargo şirketleri gibi ifa yardımcıları ile yurtiçinde ve yurtdışında paylaşılmasına ve işlenmesine izin vermektesiniz.


Kişisel bilgilerinizin kullanımı ve Kişisel Veri Sahibinin Hakları

  • Topladığımız kişisel bilgiler Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında sizi bilgilendirmemize olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Duyuru listemizde yer almak istemiyorsanız, tercihlerinizi güncelleyerek dilediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.
  • Kişisel bilgiler ayrıca, ürünlerimizi, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı tasarlamak, sunmak ve geliştirmek için kullanılmaktadır
  • Zaman zaman kişisel bilgiler, satın almalar hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalarımızdaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilmektedir.
  • Kişisel bilgileriniz, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.
  • ürünleri, hizmetleri ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilecektir
  • Bir çekiliş, yarışma veya benzer bir promosyona katıldığınızda, bilgileriniz bu programların yönetiminde kullanılabilecektir
  • Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. veritabanında kayıtlı bilgileriniz hakkında sorgulama yapmak, kişisel bilgilerinizi düzeltmek/güncellemek ve veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterseniz bu talebinizi şu kanallar vasıtasıyla yapabilirsiniz: www.kurtuluskuruyemis.com.tr
  • Aksini belirtmedikçe, üyeliğiniz sonlandığında da, bu madde kapsamında sayılan benzeri amaçlar doğrultusunda, mevcut verilerinizin muhafaza edilmesini, paylaşılmasını, işlenmesini kabul etmektesiniz
  • Kişisel verilerinizin hiçbir şekilde 3. Kişilerle paylaşılmamaktadır.
  • Kampanya veya fırsatlar sözkonusu olursa, Kurtuluş Kuruyemiş web sitesi için size verilen kullanıcı adı ve/veya şifreyi ve/veya kampanya veya fırsattan yararlanmak için oluşturduğunuz başkaca herhangi bir bilgiyi başkasına vermemeli, kullandırmamalısınız. Bunların saklanmasından sorumlu olduğunuzdan, sizin veya başkası tarafından kötüye kullanıldığı, programların suistimal edildiği, beyan ettiğiniz bilgilerin herhangi birinin doğru olmadığı/eksik olduğu tespit edilirse Kurtuluş Kuruyemiş web sitesi üyeliğinize ilişkin her türlü hak ve kazanımlarınız geri alınacak, üyeliğiniz sonlandırılabilecek veya diğer tedbirler uygulanabilecektir. Bu kapsamda mevcut kişisel verileriniz Kurtuluş
  • Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından anonim hale getirilebilecektir. Bu konularda doğabilecek ihtilaflardan tüm sorumluluk tarafınıza ait olacağı gibi Kurtuluş Kuruyemiş web sitesi üyeliğine ilişkin tüm haklar da kaybedilecektir. Kurtuluş Kuruyemiş web sitesi üyeliğinden yararlanmanızı sağlayan iletişim aracının, pazarlama kanalının, iletişim bilgilerinizin veya ileride devreye alınabilecek kart harici aracın kaybolması, çalınması halinde, bu durumu çağrı merkezine bildirmeniz gerekmektedir. Bildirim yapılıncaya kadar doğabilecek her türlü zarardan sorumlu olduğunuz kabul edilmektedir
  • Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., Kurtuluş Kuruyemiş web sitesi hizmet şartlarını değiştirebilir, durdurabilir, üyeliği iptal edebilir. Üyelik sona erdiğinde biriken puanlar ve Üyeye kazandırılan haklar
  • Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından silinecek ve geri alınacaktır
  • Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. yasal mevzuat çerçevesinde zorunlu kılınan durumlarda dahil olmak üzere muhtelif zamanlarda işbu “Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Paylaşılmasına İlişkin Rıza
  • Beyanı”nda değişiklik yapabilecek olup, Üye yapılan değişiklikleri www.kurtuluskuruyemis.com.tr adresinden takip edebilecektir.


Kişisel Olmayan Bilgi Toplama ve Kullanma

  • Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgileriniz de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan bilgileriniz herhangi bir amaç için toplanabilir, kullanılabilir, aktarılabilir veya açıklanabilir. Topladığımız kişisel olmayan bilgilere ve bunları nasıl kullandığımıza dair örnekler aşağıda verilmiştir
  • Meslek, lisan, alan kodu, Site'nin kullanıldığı lokasyon ve saat gibi bilgileri, Müşteri davranışını daha iyi anlayabilmek, ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve reklamlarımızı geliştirmek amacıyla toplanabilmektedir.
  • Web sitemizden ve diğer ürün ve hizmetlerimizden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. Bu bilgiler bir araya getirilerek, müşterilerimize daha faydalı bilgiler sağlamak ve web sitemizin, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin en çok ilgi çeken kısımlarını anlamak için kullanılmaktadır. Birleştirilen veriler, işbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilir.
  • Kişisel olmayan bilgileri kişisel bilgilerle birleştirdiğimizde, birleştirilmiş bilgiler, birleşik kaldığı sürece kişisel bilgi olarak kabul edilmektedir.


Cookie'ler ve Diğer Teknolojiler

Kurtuluş Kuruyemiş hizmeti kapsamında üyenin internet deneyimini geliştirmek gibi çeşitli amaçlarla çerez (cookie) adı verilen teknik iletişim dosyaları (sabit sürücünüze yerleşen küçük dosyalar) kullanmaktadır. Çerezler yardımıyla toplanan kişisel veriler, işbu metinde belirlenen amaçlarla sadece Kurtuluş Kuruyemiş reklam çalışmaları için paylaşılabilecektir. www.kurtuluskuruyemis.com.tr adresinden ve/veya tarayıcı ayarları aracılığı ile çerezlere ilişkin tercihlerini ayarlayabilir ve yönetebilirsiniz.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. web sitesi, online servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları "cookie"ler , "pixel tag"leri ve "web beacon"ları gibi diğer teknolojileri kullanabilmektedir. Bu teknolojiler, kullanıcı davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olup, insanların web sitemizin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte, reklamların ve web aramalarının etkinliğini ölçmektedir. Cookie'ler ve diğer teknolojilerle toplanan bilgiler kişisel olmayan bilgiler olarak kabul edilmektedir

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. mobil reklamcılık hizmetlerinde cookie ve diğer teknolojileri, verilen reklamı kaç kez gördüğünüzü kontrol etmek, ilginizi çeken reklamları yayınlamak ve reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek için kullanmaktadırlar

Cookie'ler ve diğer teknolojiler, web sitemizi, online hizmetlerimizi ve uygulamalarımızı kullandığınız zaman kişisel bilgilerinizi anımsamak için de kullanılmaktadır. Bu durumlarda amacımız, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’deki deneyiminizi kolaylaştırmak ve kişiselleştirmektir. Örneğin, adınızı bilmemiz, web sitemizi bir sonraki ziyaretinizde sizi anımsamamızı sağlamaktadır. Coğrafi konum tercihinizi bilmemiz, özel ve kolaylaştırılmış bir alışveriş deneyimi sunmamıza olanak vermektedir

Çoğu web sitesinde olduğu gibi, İnternet Protokolü (IP) adresleri, tarayıcı tipi ve lisanı, internet servis sağlayıcısı (ISP), referans ve çıkış sayfaları, işletim sistemi, tarih/zaman damgası ve tıklama verileri gibi bazı bilgiler otomatik olarak toplanmakta ve kaydedilmektedir

Bu bilgiler, trendleri anlamak ve analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı davranışını öğrenmek ve bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için kullanılmaktadır. Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., bu bilgileri, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilecektir.

Bazı e-posta mesajlarımızda, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. web sitesi üzerindeki içeriğe bağlanan link tıklama URL'leri kullanılmaktadır. Müşteriler bu URL'lerden birine tıkladıklarında, web sitemizdeki hedef sayfaya ulaşmadan önce ayrı bir web sunucusundan geçerler. Bu link tıklama verileri, belli konulara olan ilgiyi belirlemek ve müşteri iletişimimizin etkinliğini ölçmek amacıyla izlenmektedir. Bu şekilde izlenmek istemiyorsanız, e-posta mesajlarında gelen metin veya grafik linklerine tıklamamalısınız

Pixel tag'leri, kullanıcıların okuyabilecekleri bir formatta e-posta göndermemize olanak vermekte ve e-postanın açılıp açılmadığını bize göstermektedir. Bu bilgiler, müşterilerimize gönderilen mesajları azaltmak veya ortadan kaldırmak için kullanılabilmektedir


Üçüncü Şahıslarla Paylaşım

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., belli kişisel veya kişisel olmayan bilgileri, ürün ve hizmet sağlamak veya Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin müşterilere yönelik pazarlama faaliyetlerine yardımcı olmak amacıyla kullanılmaktadır. Kendisi dışında 3. kişilerle bilgilerinizi asla paylaşmamaktadır.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’ye hizmet veren tedarikçi veya ifa yardımcılarından alınan hizmetin/ürünün kapsamına göre kişisel bilgilerinizi paylaşmamız gerekirse, bu hizmet sağlayıcılarla kişisel bilgilerin güvenliğinin sağlanması için gizlilik anlaşması dahilinde uygun güvenlik tedbirlerine sahip olmalarını zorunlu kılıp, kendi maksatları doğrultusunda sizin kişisel bilgilerinizi kullanmalarını veya diğerlerine kişisel bilgilerinizi ifşa etmelerini yasaklamaktadır.


Güvenli Alışveriş

Kredi kartı numaranız online kredi kartı uygulamamız tarafından şifrelenerek bankanıza iletilmekte ve üçüncü şahıslarla asla paylaşılmamaktadır.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., tamamen kendi insiyatifinde olmak üzere, müşterilerinin sipariş tamamlamaları için 3D ödeme seçeneğini zorunlu kılabilir.


Servis Sağlayıcılar

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., kişisel bilgileri, ürünlerin size teslimatını yapan, müşteri verilerini yöneten ve geliştiren ve müşteri hizmeti sağlayan servis sağlayıcı şirketlerle paylaşmaktadır. Bu şirketler, bilgilerinizi korumakla yükümlüdür ve Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin çalıştığı her yerde bulunabilirler.


Diğerleri

Yaşadığınız ülke içindeki veya dışında kanun, hukuki süreç, davalar ve/veya halktan veya kamu yetkililerinden gelen talep ile Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin kişisel bilgilerinizi açıklaması gerekebilir. Ulusal güvenlik, kanunların uygulanması veya kamu için öneme sahip diğer konularda paylaşımın gerekli veya uygun olduğuna karar verildiğinde bilgileriniz açıklanabilecektir.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin devri, bir başka şirket ile birleşmesi ve/veya ünvan değişikliği hallerinde de bu koşullar geçerlidir.


Kişisel Bilgilerin Kullanımı

Alışveriş bilgisi, isim, soyisim, cep telefon numaraları, doğum tarihi, yaşadığınız şehir, cinsiyet, gibi kişisel bilgileriniz ve elektronik programlar nedeniyle ulaşılabilen lokasyon bilgileriniz, kişisel olmayan bilgileriniz, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından mal ve hizmetlerini tanıtmak, üyelerini tanımak ve iletişimini arttırmak, imajını arttırmak, ürün, hizmet ve iletişimini geliştirmek, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve bilgilendirmeleri yapabilmek, denetim, veri analizi, araştırma, trendleri anlama, pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanılmak üzere toplanmakta, veri kayıt sisteminde muhafaza edilmektedir.

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. kişisel bilgilerinizin, kaybolma, hırsızlık ve suiistimale, ayrıca yetkisiz erişim, paylaşım, değişiklik ve imhaya karşı korunması için idari, teknik ve fiziksel tedbirler dahil olmak üzere tüm önlemleri almaktadır

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. online servisler ile kişisel bilgilerin toplandığı tüm web sayfalarında Secure Sockets Layer (SSL) şifrelemesini kullanmaktadır. Bu servislerden ürün almak için, Safari, Firefox veya Internet Explorer gibi SSL-destekli bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede, İnternet üzerinden iletilen kişisel bilgilerinizin gizliliğini koruyabilirsiniz


Kişisel Bilgilerin Bütünlüğü ve Saklanması

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş., kişisel bilgilerinizi doğru, eksiksiz ve güncel bir şekilde saklamayı kolaylaştırmaktadır. Kanunen daha uzun bir saklama dönemi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgileriniz bu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre kadar saklanmaktadır


Kişisel Bilgilere Erişim

Site adreslerimizden hesabınıza ulaşarak, iletişim bilgilerinizin ve tercihlerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz


Konum Tabanlı Servisler

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. ürünlerine ilişkin konum tabanlı servisler sağlamak amacıyla, Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. ve program ortakları bilgisayarınızın veya cihazınızın gerçek zamanlı coğrafi konumu gibi hassas konum bilgilerini toplayıp, kullanıp ve paylaşabilmektedirler. Bu konum verileri sizi kişisel olarak tanımlamayacak bir şekilde isimsiz olarak toplanıp Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. ve program ortakları tarafından konum tabanlı ürün ve hizmetlerin sağlanması ve geliştirilmesi amacıyla kullanılmaktadır

Bu politikayı kabul etmediğiniz takdirde Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. tarafından sunulan bazı konum tabanlı servisleri kullanamayacaksınız


Üçüncü Şahıs Siteleri ve Servisleri

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. web siteleri, ürünleri, uygulamaları ve servislerinde, üçüncü şahıs web siteleri, ürünleri ve hizmetlerine ait linkler bulunabilir. Ürünlerimiz ve servislerimizle beraber üçüncü şahısların ürünleri veya servisleri kullanılabilmekte veya sunulabilmektedir. Konum verileri veya iletişim bilgileri gibi şeyleri içeren, üçüncü şahıslar tarafından toplanan bilgiler, üçüncü şahısların gizlilik politikalarına tabidirler. Üçüncü şahısların gizlilik uygulamalarını kendilerinden öğrenmenizi tavsiye ederiz.


Gizlilik Soruları

Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş.’nin Gizlilik Politikası veya bilgi işlem konusunda sorularınız veya endişeleriniz varsa, bizimle irtibat kurunuz. Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. bu Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebilir. Bu politikayı önemli bir biçimde değiştirdiğimizde, web sitemizde güncellenmiş Gizlilik Politikası ile beraber bir uyarı yayınlanacaktır.


Kurtuluş Kuruyemiş Gıda Aktariye Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Son Güncelleme: 15 Mart 2019